Princess/Prince Mrs Netherlands Universe

Deelnemers van Mrs Netherlands Universe , de Mrs Verkiezing krijgen de kans om ook hun zoon of dochter de sfeer te laten proeven van een Mrs verkiezing en mee te nemen op hun spannende avontuur!

Naast de prijzen  Mrs Personality en Best National Costume zal er ook een mooie prijs en titel worden weggegeven aan moeders en hun zoon/dochter . Iedere deelnemende moeder staat vrij om bij de aanmelding 1 kind op te geven die vervolgens meedingt naar de titel Little Prince /Princess Netherlands Universe 2018

De kleine prins of princess zal worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een van de officiele shoots om samen met mama te poseren . Ook zal hij/zij tijdens de finale van Mrs Netherlands Universe 2018  1 ronde samen  lopen met mama en krijgt een korte vraag te beantwoorden aan de jury.

De kleine winnaar/winnares wint:

  • zijn /haar officiele sjerp uiteraad de mooie titel Prince/Princess Netherlands Universe
  • leuk presentje

Mama zelf maakt kans op de titel ‘Mother Netherlands Universe 2018 ‘

Little Prince / Princess Netherlands Universe 2018 wordt gekozen uit de kinderen die zich willen opgeven , van de moeders die ook geselecteerd zijn als finalist van Mrs Netherlands Universe 2018 . De titel zal alleen worden weggegeven bij voldoende animo

Is het echt iets voor jou kindje om in de spotlights te staan en lijkt het je leuk om je kindje ook een ( klein ) rolletje te laten spelen bij jou deelname , geef je dan nu op!

Foto: Henk Ros

 write my essay online cheapacademic writingterm papers