Mrs Netherlands Europe

 

Mrs Netherlands Europe 2023 Myrthe Entjes

Fotocredits: Richemar Koffy by Riko Vision 

De director van Mrs Netherlands Universe onderhoudt het contact met de internationale organisatie. Daarom mag zij naast de titel ‘Mrs Netherlands Universe’ meerdere titels weggeven, waaronder: ‘ Mrs Netherlands Europe ‘.
Mrs Netherlands Europe is een titel die dezelfde eisen kent als bij Mrs Netherlands Universe. Het is ook een titel die als doelgroep heeft: vrouwen vanaf 25 jaar en net als bij Mrs Netherlands Universe mogen deze vrouwen ook getrouwd zijn en/of kinderen hebben.
Aan de internationale finale ‘Mrs Europe’ nemen tussen de dertig en de veertig landen deel binnen Europa (‘Europe’). Hierin zal Mrs Netherlands Europe Nederland vertegenwoordigen.
Mrs Netherlands Europe wordt niet door middel van een verkiezing geselecteerd, maar wordt benoemd. Uiteraad wordt wel een selectie gemaakt. Ook moet zij evenals dit bij vele andere verkiezingen wereldwijd het geval is, haar eigen ticket en fee betalen voor de internationale verkiezing.
De titel ‘Mrs Netherlands Europe ‘ titel is een waardige titel en blijft voor altijd op naam staan van de titelhouder in haar jaar. Mrs Netherlands Europe wordt gekroond tijdens de finale van Mrs Netherlands Universe.

Bij genoeg potentiële kandidaten geeft de organisatie er echter de voorkeur aan om ook deze titel weg te geven aan iemand uit de selectie (aan één van de finalisten van Mrs Netherlands Universe ).

Indien dit niet het geval is, zal het traject van Mrs Netherlands Universe zal zich alleen richten op de gelijknamige titel.

De organisatie zal in dat geval uit alle aanmeldingen één geschikte kandidaat bepalen.

Voor deze verkiezing dient de titelhouder, net als dit bij vele verkiezingen wereldwijd het geval is, zelf zorg te dragen voor de kosten van de vliegreis en de verkiezingsfee (toelatingsgeld van de internationale verkiezing).

Bij Interesse of voor meer informatie, stuur je een e-mail met daarin: je naam; leeftijd of je gehuwd bent; kinderen hebt en een korte motivatie, samen met 1 duiderlijke foto van je gezicht en 1 foto waar je in z’n geheel op staat naar info@mrsnetherlandsuniverse.com

Mrs Netherlands Europe 2015 Natasja Roelofs 

Mrs Netherlands Europe 2016 Claire Talsma

Mrs Netherlands Europe 2017 Noa Verlinden

Mrs Netherlands Europe 2018 Julia Bakalova

Mrs Netherlands Europe 2019 Yasmine Slaghuis

Mrs Netherlands Europe 2021 Valentina Carpita

Mrs Netherlands Europe 2022 Mara van Collenburg

Mrs Netherlands Europe 2023 Myrthe Entjes

Mrs Netherlands Europe 2024