Miss Den Haag

Welkom Beauty!

Welkom op de site van Mrs Netherlands Universe. 
Een organisatie die in Den Haag is gevestigd en al bijna 10 jaar werkzaam is in verschillende Mrs en Miss verkiezingen


Miss Den Haag 2023 is tot stand gekomen nadat onze Haagse schone Prianka Raghoe de titel Super Model Universe Nederland 2022 heeft weten te winnen en internationaal Nederland op de kaart heeft gezet en de eerste prijs won in Sofia, Bulgarije.Aldaar is zij gekroond tot Super Model Universe 2022. 
Ze heeft als extra titel Miss Den Haag 2022 gekregen.En omdat haar titel pas overgedragen zal worden als er een nieuwe geschikte kandidate is voor deze titel, zijn we op zoek naar het nieuwe gezicht en winnares voor de titel Miss Den Haag 2023.
Ben jij woonachtig in Den Haag of geboren in Den Haag?
Geef je dan nu op en win de felbegeerde titel ‘Miss Den Haag 2023‘.


Eisen
• Leeftijd: 18+ t/m 26 jaar• Woonachtig en of geboren in Den Haag.• Minimale lengte 1.60• Spreekt beschaafd ABN• Nederlandse Nationaliteit• Moeders mogen deelnemen.


Castingdag

De casting vind plaats op zondag 2 April Locatie: Sir Winston Club
Meld je nu aan via het aanmeldingsformulier ‘Meld je nu aan’ en vermeld: Miss Den Haag 
Zodat jouw aanmelding voor Miss Den Haag binnenkomt.
De titel Miss Den Haag 2023  is een felbegeerde titel, na een paar weken van training sluiten we het traject af met een finaleshow op zondag 4 Juni.
De winnares gaat met de prachtige titel naar huis ‘Miss Den Haag 2023’.


Naast het winnen van prachtige prijzen en de titel Miss Den Haag 2023 zal zij ook in aanmerking kunnen komen om internationaal te gaan en kan de organisatie haar in overleg naar het buitenland sturen naar een Miss of een Ms verkiezing.Dit besluit word pas genomen en overwogen als de winnares hiermee instemd, en dit ook mogelijk is.De internationale reis zal deels worden vergoed door de organisatie van Miss Den Haag.
Ben jij trots op onze stad Den Haag En wil jij deze titel pakken? Meld jezelf dan nu aan!

*Naast geboren of woonachtig in Den Haag vallen de volgende regio’s/ gemeenten Den Haag ook in deze categorie:
Westland, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg,Leidschendam,Zoetermeer en Delft . Ben je woonachtig in 1 van deze gemeentes, dan kun je in aanmerking komen voor de titel Miss Den Haag 2023.

De organisatie van Mrs Netherlands Universe en de verschillende licenties liggen in handen van Angelica Smeding, tevens Mrs Netherlands Universe 2014.
Vanaf 2015 stuurt de organisatie al meerdere kanidates en winnaressen van Nederland internationaal. Waarvan ondermeer Mrs Netherlands Universe, Mrs Netherlands Europe, Super Model Universe Nederland en Mrs Netherlands World, waarbij de titelhouders Nederland internationaal vertegenwoordigen. De kanidates komen uit alle delen van het land.Ben je ook nieuwsgierig naar de  winnaressen van de afgelopen 9 jaar? Neem dan gauw een kijkje bij het kopje titelhouders.

De castingdag
Wanneer je je hebt aangemeld, wordt jouw aanmelding samen met de andere aanmeldingen bewaard in ons bestand.We maken een voorselectie. Als je daar doorheen komt, ontvang je van ons een officiële uitnodiging voor de castingdag. Deze vindt plaats op zondag 2 April . Het is heel belangrijk dat je de datum van de castingdag in je agenda vrijhoud, want bij Mrs Netherlands Universe en het team van Miss Den Haag ontmoeten we je graag eerst in het echt alvorens we overgaan tot het bepalen van de selectie.

Om deel te kunnen nemen aan de casting dien je te beschikken over een Facebook account. heb je geen Facebook account, dien je deze aan te maken. Na de selectie voor de casting  zal er contact met je worden opgenomen en is het daarom van belang dat je bevriend bent met de organisatie , te vinden onder : Dir Misses Nl Page.

Wat kun je verwachten Op de castingdag zien we jou voor het eerst in het echt en bepalen wij of jij het in je hebt om onderdeel uit te maken van onze selectie finalisten.We gaan  verschillende competenties van jou onder de loep nemen  en je beter leren  kennen. Ook zien wij jou deze dag voor het eerst , zorg dus dat je mooi opgemaakt verschijnt en goed uitgerust bent.Op het programma staan:

  • Kennismaking met de titelhouders en het team
  • Catwalkles
  • Fotoshoots met de fotografen waarmee Mrs Netherlands Universe samenwerkt
  • Jurygesprek met een deskundige jury

Voor de fotoshoots heb je geen ervaring nodig. Je wordt goed begeleid.De castingdag bestaat uit een dagvullend programma dat meestal duurt tot 18.00 uur. Bij thuiskomst krijg je diezelfde avond meteen bericht van ons of jij door ons geselecteerd bent.Finalisten worden tot donderdag 13 April toegelaten.De organisatie van Mrs Netherlands Universe heeft haar eigen fotografen en cameramensen.Er kunnen te allen tijde foto’s gemaakt worden tijdens castingdagen, en op trainingen.Ook tijdens de finale zullen er foto’s worden gemaakt.De foto’s blijven in handen van Mrs Netherlands Universe en kunnen gepubliceerd worden door onze huisfotografen.Bij deelname aan de casting en deelname finaliste ga je hiermee akkoord.het maken en publiceren van  eigen videos van de castingdag en trainingen zijn niet toegestaan.

To participate at the Miss Den Haag , you’ve got to hold the Dutch nationality, be in the posession of a legimit Dutch passport or ID card and be able to speak Dutch fluently without a foreign accent.

Miss Den Haag 2022 Prianka Raghoe