Finale Mrs Netherlands Universe 2023 & Super Model Universe Nederland 2023

Zondag 11 Juni

De finaleshow wordt opgezet in samenwerking met de finalisten. Tijdens deze show presenteren zij zich aan het publiek dat bestaat uit hun vrienden, familie en kennissen. Ter afsluiting zal ten overstaande van dit publiek de uiteindelijke winnares worden gekroond. De winnares vertegenwoordigd Nederland later dat jaar in de internationale Mrs Universe 2023 verkiezing of in de internationale Super Model Universe 2023 verkiezing.
De finale bevat meerdere rondes:

– De opening
– Voorstelronde
– National Costume ronde
– Avondjurken ronde
– De kroning

Het is alleen mogelijk het jaar af te sluiten met een show als er een goede samenwerking is met de finalisten.
De organisatie zorgt deels voor het publiek dat bestaat uit partners van Mrs Netherlands Universe en sponsoren. Van de finalisten wordt verwacht dat zij zich inzetten om voor hun deel van het publiek te zorgen. Er is natuurlijk niets mooier dan te stralen in een mooie zaal vol publiek .

Indien de inzet en motivatie van de finalisten niet toelatend is voor genoeg publiek om een finaleshow te geven , zal de jury bij elkaar komen en in goed overleg de winnares bepalen .
Dit is echter nog nooit voorgekomen

Mrs Netherlands Universe is haar sponsoren , partners en uiteraad de finalisten zeer dankbaar dat zij het ieder jaar mede mogelijk maken het jaar te kunnen afsluiten met een mooie show.

Tijdens een finaleshow zal er geen warm buffet worden gereserveerd. Er zullen ( tegen betaling ) wel dranken verkrijgbaar zijn en belegde broodjes & broodjes satè . Wij adviseren ( met name ouderen en kinderen ) van tevoren goed te eten.
Catering geheel verzorgd door Hageman Party Catering Haaglanden .

Houd rekening met Baby`s en jonge kinderen in verband met het geluid. Dit is op eigen risico. De show bevat pauzes,  wij verzoeken u gedurende de rondes en de optredens niet te lopen.

Gedurende de show kunnen er video opnames en foto`s worden gemaakt. Deze kunnen worden gepubliceerd.

Zondag 11 Juni Finale Mrs Netherlands Universe  & Super Model Universe Nederland 2023


De finale is met publiek: er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, waaronder VIP Tickets ( zaal ) en REGULIERE  tickets (livestream) .Vip tickets zijn voor familieleden en vrienden krijgen voorrang op VIP plaatsen en zijn beperkt en alleen verkrijgbaar via een van onze finalistes.

Finale show 2023 zal ook  via livestream worden uitgezonden.Het publiek ontvangt digitaal een programmaboekje. 

Ticket bestellen ? dat kan bij onze finalisten 

 

Aftellen tot de Finale..

-103Dagen -14Uren -11Minuten -40Seconden