Finale Mrs Netherlands Universe 2024 & Super Model Universe Nederland 2024

Zondag 2 Juni 2024

De finaleshow Mrs Netherlands Universe 2024 en tevens 10 jaar Jubileum van Mrs Netherlands Universe wordt opgezet in samenwerking met de finalisten. Tijdens deze show presenteren zij zich aan het publiek dat bestaat uit hun vrienden, familie en kennissen. Ter afsluiting zal ten overstaande van dit publiek de uiteindelijke winnares worden gekroond. De winnares vertegenwoordigd Nederland later dat jaar in de internationale Mrs Universe 2024 verkiezing of in de internationale Super Model Universe 2024 verkiezing.
De finale bevat meerdere rondes:

– De opening
– Voorstelronde
– National Costume ronde
– Avondjurken ronde
– De kroning

Het is alleen mogelijk het jaar af te sluiten met een show als er een goede samenwerking is met de finalisten.
De organisatie zorgt deels voor het publiek dat bestaat uit partners van Mrs Netherlands Universe en sponsoren. Van de finalisten wordt verwacht dat zij zich inzetten om voor hun deel van het publiek te zorgen. Er is natuurlijk niets mooier dan te stralen in een mooie zaal vol publiek .

Indien de inzet en motivatie van de finalisten niet toelatend is voor genoeg publiek om een finaleshow te geven , zal de jury bij elkaar komen en in goed overleg de winnares bepalen .
Dit is echter nog nooit voorgekomen

Mrs Netherlands Universe is haar sponsoren , partners en uiteraad de finalisten zeer dankbaar dat zij het ieder jaar mede mogelijk maken het jaar te kunnen afsluiten met een mooie show.

Tijdens een finaleshow zal er geen warm buffet worden gereserveerd. Er zullen ( tegen betaling ) wel dranken verkrijgbaar zijn en belegde broodjes & broodjes satè . Wij adviseren ( met name ouderen en kinderen ) van tevoren goed te eten.
Catering geheel verzorgd door Hageman Party Catering Haaglanden .

Houd rekening met Baby`s en jonge kinderen in verband met het geluid. Dit is op eigen risico. De show bevat pauzes,  wij verzoeken u gedurende de rondes en de optredens niet te lopen.

Gedurende de show kunnen er video opnames en foto`s worden gemaakt. Deze kunnen worden gepubliceerd.

Zondag 2 Juni 10 jaar jubileum & Finale Mrs Netherlands Universe  & Super Model Universe Nederland 2024

De finale is met publiek: er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, waaronder VIP Tickets  en REGULIERE  tickets( zitplaatsen) en staanplaatsen .Vip tickets zijn voor familieleden en vrienden van de finalisten en krijgen voorrang op VIP plaatsen en zijn beperkt en alleen verkrijgbaar via een van onze finalistes.

Finale show 2024 staat in het teken van het 10 jaar jubileum Mrs Netherlands Universe.

Datum: Finale Mrs Netherlands Universe & Super Model Universe Nederland 2024  Zondag 2 Juni , deuren open 15.00.

Show: 16.30 , adres Viaductweg 28-34 Opera Zalencentrum 

Ticket bestellen ? dat kan bij onze finalisten ( finalisten korting) of stuur een mail naar info@mrsnetherlandsuniverse.com ticket bedragen 50 euro p.p dit zijn regulieren tickets ( geen V.I.P) 

 

 

Aftellen tot de Finale..

-315Dagen -9Uren -44Minuten -35Seconden