Over ons

Mrs Netherlands Universe bestaat uit een team van mensen met passie voor hun vak, die veel ervaring hebben in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn.

Om je op te geven voor Mrs Netherlands Universe is ervaring geen vereiste. In tegenstelling tot vele andere verkiezingen, sluiten veel titelhouders zich naderhand vrijwillig aan bij ons team. Zodoende wordt je als finalist niet alleen begeleid door professionals, maar ook door voormalig titelhouders met ervaring.

Daarnaast hebben de voormalige Mrs-en ervaring en contact met de internationale organisatie waardoor de veiligheid van de nieuwe titelhouders gegarandeerd wordt wanneer zij Nederland internationaal vertegenwoordigen.

Aan het hoofd van de organisatie staat director Angelica Smeding. Zij is zelf Mrs Netherlands 2014 en tevens de licentiehouder van Mrs Netherlands Universe. Als voormalig Mrs, alsmede coach en begeleider van toekomstige Mrs-en loopt zij al enige tijd mee in de wereld van de schoonheidsverkiezingen. Daarnaast onderhoud zij het contact met de internationale ‘Mrs Universe’ organisatie.

Aan haar rechterhand staat Mrs Netherlands Europe 2017 en assistent director Noa Verlinden. Naast assistent director verzorgt zij tevens de interne en externe communicatie van Mrs Netherlands Universe.

Het team van Mrs Netherlands Universe bestaat uit de huidige en voormalig titelhouders die hun ervaring willen inzetten ten dienste van de organisatie, een catwalk coach, een media trainer, een presentatie coach en een vast team aan fotografen, visagisten en hairstylisten.

 Samen leggen zij de hand aan een volledig trainingsprogramma om de finalisten in een halfjaar durende traject klaar te stomen als potentiele Mrs. Buiten het leren poseren , jezelf leren presenteren en catwalktrainingen, trainen we ook je zakelijke vaardigheden en bouwen we samen aan een steviger zelfbeeld. Aan het einde van de rit ben je een volwaardige Mrs .En weet je je zelf zo ook te presenteren.

 

Ons team staat open voor nieuwe samenwerkingen en bedrijven die achter onze organisatie staan en in ons willen investeren.Voor meer informatie , stuur een e-mail naar info@mrsnetherlandsuniverse.com