Aanmelden voor de castingdag

Miss Den Haag 2023 , Mrs Netherlands Universe & Super Model Universe Nederland 2024

Voor- en achternaam (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Getrouwd
JaNee

Moeder
JaNee

Woonplaats (verplicht)

Facebook/ Instagram

E-mail (verplicht)

Opmerking

Foto's (maximaal 2MB)

Aanmeldformulier ; vul de gegevens volledig en naar waarheid in

Aanmelden voor Miss Den Haag 2023 , kan via het aanmeldformulier, vermeld hierbij opmerkingen ” Miss Den Haag 2023″

De Castingdag van Miss Den Haag 2023 vindt plaats op zondag 2 April, behoor jij  tot de gelukkige kandidate voor de casting dag van Miss Den Haag 2023 ontvang je van ons een uitnodiging.

(Op zondag 7 Januari 2024  vindt de eerste castingplaats van Mrs Netherlands Universe 2024 .

Castingdag Mrs Netherlands Universe

En wordt er een selectie gemaakt van onze finalisten van Mrs Netherlands Universe en Super Model Universe Nederland . Het is dus heel belangrijk dat je deze dag aanwezig bent!

Behoor je aan het eind van deze dag tot de gelukkige finalisten? Dan gaan wij jou het daaropvolgende halfjaar door middel van trainingen, opdrachten, fotoshoots, maar ook gezamenlijke uitjes klaarstomen voor de grote finale show.

Dit doen wij natuurlijk niet alleen. Ook van jou wordt inzet gevraagd! Uiteindelijk sluiten we het halfjaar af door met elkaar een fantastische show neer te zetten. Aan het einde van deze finaleshow zullen we weten wie de nieuwe Mrs Netherlands Universe 2024 is

Het is een eer om verkozen te zijn tot ‘Finalist Mrs Netherlands Universe’. We willen dan ook van onze finalisten dat ze zich hiervan bewust zijn.

Daarbij maak je als finalist natuurlijk kans op een titel die je internationaal draagt en voor altijd op jouw naam zal staan!Onze titelhoudster zal naar het buitenland vliegen en ons land internationaal gaan vertegenwoordigen.

Neem voor meer informatie contact op met Angelica Smeding , national director Mrs Netherlands Universe via onze Facebook pagina’s Dir Misses NL Page of via   Mrs Netherlands Universe & Mrs Netherlands Europe.

Of mail naar info@mrsnetherlandsuniverse.com

Als jij denkt dat je voldoet aan de onderstaande eisen, twijfel niet en wacht niet langer maar geef je gewoon op!

Mrs Netherlands Universe

 • Ben je ouder dan 25 jaar? of ben je al moeder? 18+
 • Heb je de Nederlandse nationaliteit en spreek je goed ABN?
 • Lever dan 2 foto`s in via ons aanmeldformulier!

Super Model Universe Nederland

 • 18 + t/m 24 jaar
 • Geen kinderen en niet getrouwd
 • Heb je de Nederlandse nationaliteit en spreek je goed ABN?

(Voor Mrs Netherlands Universe : Ben je getrouwd / verloofd  of heb je kinderen? Geen enkel probleem! 18+ , ben je geen moeder ben je ook van harte welkom om je aan te melden , vanaf een leeftijd van 25  jaar)

De castingdag
Wanneer je je hebt aangemeld, wordt jouw aanmelding samen met de andere aanmeldingen bewaard in ons bestand. Vanaf medio december behandelen wij altijd onze nieuwe aanmeldingen, We maken een voorselectie. Als je daar doorheen komt, ontvang je van ons een officiĆ«le uitnodiging voor de castingdag. Deze vindt altijd plaats begin januari. De tweede castingdag van Mrs Netherlands Universe 2024 en Super Model Universe 2024 valt op donderdag 18 januari  2024 ( online) . Het is heel belangrijk dat je de datum van de castingdag in je agenda vrijhoud, want bij Mrs Netherlands Universe ontmoeten we je graag eerst in het echt alvorens we overgaan tot het bepalen van de selectie.

Om deel te kunnen nemen aan de casting dien je te beschikken over een Facebook account. heb je geen Facebook account, dien je deze aan te maken. Na de selectie voor de casting  zal er contact met je worden opgenomen en is het daarom van belang dat je bevriend bent met de organisatie , te vinden onder : Dir Misses Nl Page.

We versturen jaarlijks onze uitnodigingen eind december / begin januari naar de kandidates die uitgenodigd worden voor de castingdag volgend jaar vindt onze tweede casting plaats op donderdag 18 januari  2023.

Mrs Netherlands Universe 2023 is al van start! finalisten worden tot 1 Maart toegelaten aan het traject van 2023

Wat kun je verwachten

Op de castingdag zien we jou voor het eerst in het echt en bepalen wij of jij het in je hebt om onderdeel uit te maken van onze selectie finalisten.
We gaan  verschillende competenties van jou onder de loep nemen  en je beter leren  kennen. Ook zien wij jou deze dag voor het eerst , zorg dus dat je mooi opgemaakt verschijnt en goed uitgerust bent.
Op het programma staan:
 • Kennismaking met de titelhouders en het team
 • Mediatraining van een professional in het vak
 • Catwalklessen van een professionele catwalk-coach
 • Fotoshoots met de fotografen waarmee Mrs Netherlands Universe samenwerkt
 • Jurygesprek met een deskundige jury
Voor de fotoshoots heb je geen ervaring nodig. Je wordt goed begeleid.De castingdag bestaat uit een dagvullend programma dat meestal duurt tot 18.00 uur. Bij thuiskomst krijg je diezelfde avond meteen bericht van ons of jij door ons geselecteerd bent.
Finalisten worden tot 1 maart toegevoegd aan het traject van Mrs Netherlands Universe en Super Model Universe Nederland 2023.
De organisatie van Mrs Netherlands Universe heeft haar eigen fotografen en cameramensen.Er kunnen te allen tijde foto’s gemaakt worden tijdens castingdagen, en op trainingen.Ook tijdens de finale zullen er foto’s worden gemaakt.De foto’s blijven in handen van Mrs Netherlands Universe en kunnen gepubliceerd worden door onze huisfotografen.Bij deelname aan de casting en deelname finaliste ga je hiermee akkoord.
het maken en publiceren van  eigen videos van de castingdag en trainingen zijn niet toegestaan.
Mrs Netherlands Universe houd jaarlijks twee castingdagen.

To participate at the Mrs Netherlands Universe election, you’ve got to hold the Dutch nationality, be in the posession of a legimit Dutch passport or ID card and be able to speak Dutch fluently without a foreign accent.