Finale Mrs Netherlands Universe 2020

De finaleshow wordt opgezet in samenwerking met de finalisten. Tijdens deze show presenteren zij zich aan het publiek dat bestaat uit hun vrienden, familie en kennissen. Ter afsluiting zal ten overstaande van dit publiek de uiteindelijke winnares worden gekroond. De winnares vertegenwoordigd Nederland later dat jaar in de internationale Mrs Universe verkiezing of in dit geval Super Model Universe Nederland 2020.
De finale bevat meerdere rondes:

– De opening
– Voorstelronde
– National Costume ronde
– Avondjurken ronde
– De kroning

Het is alleen mogelijk het jaar af te sluiten met een show als er een goede samenwerking is met de finalisten.
De organisatie zorgt deels voor het publiek dat bestaat uit partners van Mrs Netherlands Universe en sponsoren. Van de finalisten wordt verwacht dat zij zich inzetten om voor hun deel van het publiek te zorgen. Er is natuurlijk niets mooier dan te stralen in een mooie zaal vol publiek .

Indien de inzet en motivatie van de finalisten niet toelatend is voor genoeg publiek om een finaleshow te geven , zal de jury bij elkaar komen en in goed overleg de winnares bepalen .
Dit is echter nog nooit voorgekomen

Mrs Netherlands Universe is haar sponsoren , partners en uiteraad de finalisten zeer dankbaar dat zij het ieder jaar mede mogelijk maken het jaar te kunnen afsluiten met een mooie show.

Er zal tijdens de finaleshow op zondag 4 Oktober geen warm buffet worden gereserveerd. Er zullen ( tegen betaling ) wel dranken verkrijgbaar zijn en belegde broodjes & broodjes satè . Wij adviseren ( met name ouderen en kinderen ) van tevoren goed te eten.
Catering geheel verzorgd door Hageman Party Catering Haaglanden .

Houd rekening met Baby`s en jonge kinderen in verband met het geluid. Dit is op eigen risico. De show bevat pauzes,  wij verzoeken u gedurende de rondes en de optredens niet te lopen.

Gedurende de show kunnen er video opnames en foto`s worden gemaakt. Deze kunnen worden gepubliceerd.

Zondag 4 Oktober
Finale Mrs Netherlands Universe & Super Model Universe Nederland 2020
Adres : Volmerlaan 17 , Rijswijk *gratis parkeren*  .

deuren open 15.00
show 16.30 – +/-21.00

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, waaronder VIP Tickets en REGULIERE  tickets.Het aantal Vip tickets Familieleden en vrienden hebben voorrang op VIP plaatsen en beperkt en alleen verkrijgbaar via een van onze finalistes.

Ticket bestellen ,  via info@mrsnetherlandsuniverse.com

Dresscode
Dames: cocktailjurkje
Mannen: chique

Aftellen tot de Finale..

-482Dagen -11Uren -56Minuten -16Seconden